martes, 23 de junio de 2009

Nakamura ja es oficialment nou jugador del Espanyol


El jugador Shunsuke Nakamura, que fins ara militava en el Celtic de Glasgow, s'ha convertit en nou jugador del RCD Espanyol, després de l'acord al qual han arribat el futbolista i l'entitat blanc-i-blava, i a falta de la pertinent revisió mèdica. Nakamura signarà un contracte que el lligarà al conjunt perico durant els pròxims dos anys. El futbolista arribarà a Barcelona probablement el 10 de juliol, per sotmetre's als exàmens mèdics, ser presentat i conèixer la ciutat, uns dies abans de començar la pre-temporada amb l'equip.

El centrecampista nipó, de 30 anys, posseeix una àmplia experiència al futbol europeu, al qual va arribar el 2002 per signar pel conjunt italià de la Reggina, procedent de Yokohama Marinos. Després de disputar més de 80 partits en el conjunt del sud d'Itàlia, on ja va deixar clares mostres de la precisió que atresora a la seva cama esquerra, es va incorporar al Celtic de Glasgow. En el conjunt escocès aviat es va convertir en una peça clau, amb prop de 120 partits jugats i grans gols aconseguits, a més de contribuir a la consecució de tres Premier League escoceses (2006, 2007, 2008), dues Copes de la Lliga (2006, 2009) i una Copa escocesa (2007).

A més, Nakamura ha estat un fix a la seva selecció, per a la que ha estat convocat 87 vegades, i amb la qual s'ha proclamat vencedor de la Copa d'Àsia 2000 i 2004.

No hay comentarios:

Publicar un comentario