jueves, 25 de junio de 2009

De la Peña, 2 anys més!


El RCD Espanyol i el jugador Ivan de la Peña han arribat a un acord, pendent de la tramitació de la documentació, per renovar el seu contracte per dues temporades.

El migcampista, que es troba aquests dies de vacances, ha acceptat, a través del seu representant, un acord amb l’Espanyol com ha revelat al llarg de la tarda Germán De la Cruz.

El conseller responsable de l’àrea esportiva ha ratificat que “aquesta paraula ja em val i per tant donem per concloses les negociacions que ens han portat a aquesta renovació”.

De la Cruz, que ha estimat que les dues setmanes de negociació “són un temps prudencial i raonable”, ha insistit que “no podem oblidar que, a més, ha existit una oferta molt important d’un altre equip”.

En aquesta línia ha transmès que “s’ha de valorar que el jugador hagi acceptat la nostra oferta de renovació per dues temporades” i ha reiterat que “seguim treballant en altres temes esportius perquè és la nostra obligació i perquè és el moment en què s’han d’anar tancant aquests temes”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario