lunes, 22 de junio de 2009

Ben Sahar ja és perico


Ben Sahar (10/08/1989 Jolón, Israel) ja és jugador de l’Espanyol per a les pròximes quatre temporades. Malgrat la important contraoferta rebuda de l'Ajax, el jove davanter israelià s’ha mostrat inflexible i ha preferit recalar a la Lliga abans que tornar al campionat holandès, on va estar cedit els últims mesos en el De Graafschap i on va despertar l'interès d’altres clubs que van trucar a la porta del Chelsea.

Conegut com a "The Kid", aviat va cridar l’atenció dels observadors internacionals, sobretot, per les seves aparicions amb les diferents seleccions inferiors d'Israel. De fet, un partit amb la sub 16 a Irlanda va portar al Chelsea a fitxar-lo de l'Hapoel Tel Aviv FC on acabava de debutar a la Primera Divisió amb només 16 anys.

José Mourinho, tècnic del Chelsea per aquella època, va veure el seu potencial en el juvenil del conjunt londinenc i li va donar l’oportunitat de debutar en el primer equip el gener del 2007, primer en la FA Cup i, una setmana més tard, en la Premier League amb només 17 anys.

El Chelsea, que sempre va confiar en la progressió del davanter, i davant la impossibilitat d’oferir-li minuts en el primer equip, va preferir que Ben Sahar entrés en un capítol de cessions que l’ha portat consecutivament al Queens Park Ràngers, el Sheffield Wednesday, el Portsmouth i el De Graafschap holandès, club en el qual ha jugat els últims cinc mesos del campionat anotant cinc gols en 16 partits.

A nivell internacional, el davanter israelià va debutar amb èxit amb la selecció Sub 21 amb només 17 anys i, només, cinc mesos més tard, ho feia amb l’absoluta del seu país amb la qual ja ha disputat tres partits i ha aconseguit dos gols. A més de ser el debutant més jove amb la selecció absoluta, també ho és com a golejador.

1 comentario:

  1. No te pierdas la noticia publicada en nuestro blog sbre el Espanyol, saludos y enhorabuena por el blog y por los fichajede tu equipo.

    ResponderEliminar